maanantai 30. syyskuuta 2013

Nihkeää

Lapset tarvitsisivat vaatteita. Tuli kylmä, tarvitsevat lapasia. Itse haluaisin jonkun kivan hupparin tai neuletakin. Kankaita ja lankoja on vaikka muille jakaa. Miksi sitten ei huvita?Eilen päätin, että nyt ompelen odottavien kasan tyhjäksi. Kanttasin yhdet alushousut ja siinä se. Niistäkin tuli liian kiristävälahkeiset. Tylsää. Ei vain jotenkin napannut istua ompelukoneella.

Autolla matkatessamme kannan yhä mukana matkaneuletta. Kuopus on jo lapasensa saanut, nyt kolmasluokkalaisen lapaset ovat jo paria vaille valmiit. Kyse ei siis ole siitä, etteikö valmista saisi aikaan, kun vain tekee. Täällä kotona toimeen tarttuminen vain jotenkin takkuaa.


Tänään on vapaapäivä kulunut hiukan opiskeluhommia järjestellessä. Järjestelin muun muassa oppimispäiväkirjablogini uudelleen käyttöön. Aiemmin se ei ole siis tuossa käytössä ollut, mutta tästä päivästä eteenpäin on. Aiheena siis puutarhatalouden perustutkinnon suorittaminen ja erinäiset muut puutarha-aiheiset ajatelmat. Olet lämpimästi tervetullut Nousemaan Katolle!

Ja nyt potkaisen itseäni per**uksille ja saan jotain aikaan käsityörintamalla!

(Sitä ennen ripustan pyykit ja laitan uuden koneellisen jauhamaan...)

1 kommentti:

Hippunen kirjoitti...

Sulle on haaste mun blogissa :