lauantai 20. elokuuta 2011

Lankapulma ja etsintäkuulutus

Ou jee. Heti oon pinteessä tän laihikseni kanssa. Mulla on yksi liivi kesken ja lanka uhkaa loppua ja liivi jäädä vaille toista etukappaletta ja hihansuita. Saapikohan tässä tilanteessa joustaa, kun ostaisi lankaa ihan tarpeeseen? Ajattelin alunperin soveltaa tässä omassa laihiksessani Lankahamstereista tuttuja sääntöjä, joissa on lueteltu joitakin poikkeuksia langan ostamiskieltoon. Säännöissä todetaan mm. seuraavaa:

"Lankaa saa tarvittaessa ostaa tilaustyötä varten, mutta näitä lankoja ja valmista työtä ei lasketa kisaan kuuluviksi."

Kyseessä ei ole tilaustyö, vaan itselle joskus viime talvena aloitettu liivi/paita, jonka ajattelin nyt täksi talveksi saada valmiiksi. Toisaalta tässä omassa lakossanihan ei ole ollenkaan kyse siitä, että laskisin kulutettua lankaa, vaan olen vain ostamatta uutta. Ehkä mielenkiintoa muuten lisäisi, jos punnitsisin valmistuneet työt...? Ja tekisin inventaarion nykyisistä varastoistani? Aaargh! Pelottaakin mokoma ajatus. Toisaalta nykyisin valtaosa langoistani on varastoitu suunnilleen yhteen tai kahteen sijaintiin, joten suurta komeroidenpenkomisoperaatiota ei olisi tiedossa. Katsotaan nyt.

Mutta takaisin ongelmaani. Minulta siis puuttuu suunnilleen kerä ruskeaa Novitan Tempoa (väri 069, erä 3704), jota ei edes ole enää Novitan valikoimassa. Jos joku siis kokee halukkuutta vaihtaa/lahjoittaa/muutoin saattaa ulottuvilleni kyseistä lankaa, olisin kovin kiinnostunut. Vaihdokkia voi katsoa alustavasti täältä, joskin valikoimaa on nykyisin kyllä enemmän... *viheltelee* Osa langoista voi olla myös käytetty tai lahjoitettu eteenpäin. Tarjota voi kommenteissa tai sähköpostitse leena.katto[at]gmail.com.

Nyt keskityn kirpputoriasioihin, joten kutimet syrjään ainakin hetkeksi.

Ps. Sukkasato on taas alkamassa. Vielä ehdit mukaan!

2 kommenttia:

juuli kirjoitti...

hei, järki käteen. Vaikka hankkisitkin sitä lankaa, et kuitenkaan kartuta varastojasi, kudothan sen heti pois.
Upea päätös, tsemppaan!
Ja kiitos vielä niistä hamsterilangoista, käypä kurkkaamassa mitä niistä tein!

famu kirjoitti...

Voi harmi,jos lankaa ei löydy.-Mukavaa syksyä Sinulle.