sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Laamasta kyse

Niin se on, että viimein tartuin puikkoihin. Viimeksi jämäkuussa, eli huhtikuussa olen tainnut saada jotain aikaan. Nyt iski se totuus vasten kasvoja, että parin viikon sisällä minusta tulee Täti isolla Teellä! Jotain piti siis asialle tehdä. Lisäksi läksimme liki toiselle puolelle Suomea lomareissulle ja automatkaa varten piti keksiä tekemistä. Mukaan lähti laama.


Laama on väriltään neutraali, mutta jotain sellaista siitä syntyy, jonka voi jälkikäteen värikoodata, jos siltä tuntuu. Yhden kerran jouduin jo purkamaan valtaosan tekeleestä, koska karhunvatukkaneule ei näyttänyt tuolla lanka-puikko-yhdistelmällä hyvältä. Sittenpä etsin sopivaa pitsineuletta ystäväni Googlen avulla ja johduin DROPSin mallistoihin. Sieltä valikoitui mallineuleeksi tämän tunikan pitsineule. Ensimmäisten kuuden kerroksen perusteella toimii. Katsotaan nyt, miltä lopputulos näyttää. Ja milloin!

4 kommenttia:

Liisa T. kirjoitti...

Pisäydyin blogissasi ja päätin jättää puumerkin! :)

Ihanaa lankaa! Ja DropsDesignin mallit ovat tosi kivoja! Mukavaa alkavaa viikkoa!

Unknown kirjoitti...

Kiva, Lisa, kun kävit! Tuo lanka on tosiaan ihanan tuntuista neuloa. Jotain mohairmaista siinä on, mutta se ei ole samalla tavalla takkuuntuvaa. Ja on ihanan pehmeää! :)

Mukavaa elokuun alkua sinullekin!

Heli / Neuleaddiktio kirjoitti...

Ihanaa lankaa!

"Laamakiikareilla näet ystäväsi sielläkin, missä he eivät oikeasti ole!"

Veera kirjoitti...

Oijoi, saako Hertta jotain laamaista? ;) No nyt ymmärrän sen "tädilliset oikeudet". Mukavaa, jos se on oikeus eikä velvollisuus!