tiistai 24. helmikuuta 2009

Ei ole lahjalapasta kissaan katsominen

Onpahan hippasen aikaa kulunut viimeisimmästä merkinnästä. Puikot eivät ole olleet ihan levossa jos kohta eivät ihan aktiivisessa käytössäkään. Jouluksi sentään sain tehtyä kummitytölle Hello Kitty -lapaset. Onneksi tytön assosiaatio tekemistäni kissankasvoista osui oikeaan hahmoon, sillä rehellisesti sanoen nuo eivät kyllä ihan esikuvaansa muistuta. ;) Lapasten varret ovat samaa mallineuletta kuin noissa hyrrä-lapasissakin, eli pientä palmikkoa.

Lapasten lisäksi joulun aikaan valmistui ihan ensimmäinen calorimetrini. Testasin samalla Lidlin sukkalankaa ja ihan näpsäkkä kapistushan tuosta tuli. Ihan luvatun nopeasti (yhdessä illassa) en saanut tuota valmiiksi, mutta syynä on oman kömpelyyteni lisäksi elämän muut myllerrykset – ihan positiiviset sellaiset. :)

Tälle vuodelle ajattelin panostaa tuohon Project Spectrum 4.:een paremmin kuin viime vuonna kolmanteen. Jos ehdin.

4 kommenttia:

Pikku pikku kirjoitti...

Tosi söpöt Hello Kitty -lapaset! Calorimetrykin on hieno, se on ollut mun to do-listalla suunnilleen ohjeen ilmestymisestä lähtien, vaan eipä oo mulla vieläkään sellaista, aina se jää.

famu kirjoitti...

Tervehdys pitkästä aikaa.-Hauskat nuo lapaset kissoineen.Pitää laittaa malli muistiin,kun on pieniä tyttöjä minullakin perhepiirissä.- Teillä on perhe kasvanut suloisella tyttövauvalla sitten viime käyntini.Onnea ja iloa sekä kevätauringon lämpöä ja valoa toivottelen Sinulle ja perheellesi.

MysteryKnitter kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
MysteryKnitter kirjoitti...

Panosta vain. Se on ihan mukava tempaus.