sunnuntai 17. elokuuta 2008

Jotain aikaan?

Tuntuu, että kesä on ollut loppujen lopuksi aika hiljaiseloa niin käsityö- kuin blogirintamallakin. Eksyin kyllä Kannuksessa ollessamme paikalliseen käsityöpuotiin ja retkahdin: mukaan tarttui suuri muovikassillinen vaaleanvihreää Novita Teennesseetä ja jotain 7-veljeksen tapaista Jussi-lankaa (sinistä). Tuo puoti oli nimeltään Löytölaakso ja sitä se todella oli ainakin käsityöihmisille (vink, vink!).

Viikko sitten kävimme Jyväskylässä ja Vauvauvasta tarttui mukaan puuvillabambufleeceä ja hahtuvaa. Kangas menee vaippoihin lisäimuiksi, mutta hahtuvan kohtalo on vielä avoin. Väri oli sekoitus jämälangoista (pääsiskö tällä osallistumaan jämäkuukauteen?) ja ihana murrettu sinisenvihreä. Kuva ei taaskaan anna oikeutta.

Hahtuvasta olen saanut aikaan yhdet minikokoiset villapöksyt. Ei mahtuneet meidän vauvalle. Lisäksi virkkasin kosteussulut Ainun liivinsuojien kaveriksi. Pitäisi vain huovuttaa ne ja lanoloida. Nyt ovat turhan suuret. Alla vielä kuvat pöksyistä ja läpysköistä.

1 kommentti:

Samma kirjoitti...

Huopasista ja laukusta tulin kommentoimaan: ehdottomasti kannattaa kokeilla erilaisia variaatioita! Sehän se hauskaa on :)