perjantai 6. huhtikuuta 2012

Säästöähän näistä syntyy?

Jotenkin nämä mun postaukset alkavat enemmän tai vähemmän toistamaan itseään: on tullut taas tehtyä hankintoja... Katsokaas, kun neulekahvila oli taas maanantaina ja siellä sitten on kaikki langat ja tarvikkeet edelleen -50 % ja kun kaikki muutkin jotain osti, niin enhän minä olisi kehdannut olla ostamatta mitään!

6+2 kerää Karaokea.
Harmillista, ettei tuota viljapellon väristä eikä vihreänharmaata ollut enempää. Pakosta otin sitten pinkkiä. Kirppiksellä melkein kaikki viemäni langat olivat menneet, mutta näiden ansiosta saanen vielä viedä lisääkin. Ei haittaa.

Eilen aloitimme pääsiäisen vieton varsin kaupallisella tavalla ja poikkesimme koko perheen extremereissulle IdeaParkiin. Extremen tästä teki kuopuksemme, karvan verran alle 2 vee, joka liikkuu ja nopeasti. Kärryt olivat liki koko ajan tyhjillään, mutta onneksi isäntä otti asian haasteena ja liikunnan kannalta ja minä ehdin jopa tekemään ostoksia.

Esikoisella oli synttärilahjakorttia jäljellä ja itselläni joululahjaksi saamani kortti H&M:lle, joten ostimme muutaman lisän vaatekaappeihimme. Me taidamme olla ne aktiivisimmat vaatteiden kirppikselle kippaajat, joten kaapin hyllyt alkavat jo näyttää hivenen autioilta.

Henkkamaukkakierroksen lisäksi ehdin tekemään pikajuoksupenkomiskierroksen Eurokankaaseen. Kiirastorstian kunniaksi liike suljettiin jo kuudelta. Sukelsin palatrikoolaareihin vyötäröäni myöten ja teinkin ihan mukavia löytöjä.

Trikoota tyttöjen kesämekkoihin

Jokunen kilo kankaita, halppislankoja (hyi minua!) ja kaksoisneula. Nyt on enää viitsimisestä ja ehtimisestä kiinni. Ideoita kyllä jo pää pursuaa. Harmikseni huomasin kankaita tuohon kuvaan asetellessani, että valkopohjaisessa kukkakankaassa on painovirhe. Se näkyy tuossa kuvassakin keskellä pinkkiä kukkaa. Näihin kilokankaisiin on siis sittenkin jokin syy. Ehkä löydän lisääkin virheitä...?

Otsikosta muuten... Tuumasin isännälle, että niinhän se on, että aikuisten vaatteiden itse tekeminen ei juuri tuo säästöä, kun kangasta kuluu enemmän. Sen sijaan lasten – etenkin pienten – vaatteiden tekeminen on säästäväisyyttä parhaimmillaan. Annan siis itselleni anteeksi hullaantumiseni kangaslaareilla.

Ei kommentteja: