maanantai 9. huhtikuuta 2012

Pääsiäismuistoja

Ohhoh! Yhtäkkiä huomasin, että paljon puhumani pääsiäiskassit on jääneet kokonaan esittelemättä. Virpomiset täällä Pirkanmaallahan hoidettiin jo palmusunnuntaina, joten olen myöhemmässä tämän postauksen kanssa kuin arvaattekaan. Tässäpä siis pussukat ja yksi konttimallinen ratkaisu, jotka tytöille väkersin.
No niin. Kontin tuolinsarjalle aseteltuani ja kameran esille otettuani, kuuluu selkäni takaa "Ymyy!" ja kaksvee juoksi mukaan asetelmaan. Näin käy nykyään suunnilleen aina, kun typy huomaa kuvaustilanteen.

Tässä siis se "kontti", johon mitoitin liian lyhyet olkaimet ja päätin jatkaa niitä semileveällä kuminauhalla. Luovuus kunniaan kauneudesta välittämättä!

Kahdelle vanhimmalle tein pyynnöstä olkalaukkumalliset pussukat. Pituutta näissä on reilusti, kun oli ensin ajatuksena laittaa vitsat pusseihin.

Pohjaa vähän muotoilin tavalliseen tapaan. Muuta erikoista näissä ei olekaan. Kunhan täytän blogia kuvilla.

Kangas on lähetyskirppikseltä, jonkun vanhat verhot todennäköisesti. Sopivasti tähän pääsiäiseen passasivat. Eikä pussukoiden pitkä malli ainakaan huono ollut: suklaalevytkin mahtuivat näppärästi kyytiin ilman reunan yli kurkottelua! :) Silitysrautaa olisi voinut kankaalle näyttää, mutta ei kiiressä muka ehtinyt.

Tässä vielä virpojajoukko lainatrullilla tehostettuna. Meidän pienin pupu kävi yhdellä ovella, sai Kinder-patukan ja oli siihen tyytyväinen. Ei joutanut kuvaan.


Nyt KatonKontti toivottelee lukijoilleen iloista ylösnousemuksen jälkeistä aikaa ja toivorikasta kevättä!

(Tällaistakin askartelua harrastin pääsiäistä varten. Maksaloodaa, helmiä ja toissakesäisiä kanoja.)

Ei kommentteja: