tiistai 10. huhtikuuta 2012

Psykedeliaa

Alkoi taas vaihteeksi kassituttaa. Eilen aamulla leikkelin kankaat ja pitkin päivää surautin sauman silloin toisen tällöin. Illalla sopi napata kuvat valmiista pussukasta. Kangas on taas kirppislöytö. Aika tehokkaasti toinen paneeliverhoista tähän hupeni. Olisi saanut vielä tamppia ja muuta kilkettä tehtyä, mutta nyt vaan tahdoin saada valmiiksi. Kas näin.

Musta-valkoista palloilua. Sävyt hiukan vääristyvät kuvassa.

Sisäpuolella tällä kertaa puoliympyrän mallinen tasku kuosia mukaellen.
Täytyy sanoa, että tämä on melkoinen hermoromahduskuosi! En ihmettele, että verhot oli laitettu myyntiin. Tosin kyllä tuon pallokuvion lisäksi verhoissa oli simppeliä mustaa, mutta saattaisin itse silti saada migreenin, jos ikkunaani kehystäisi tuollainen kuvio. Enkä minä saa migreenejä.

Kassista tykkään silti. Kuinkahan monta tällaista ihmisellä täytyy olla? Ihan vaan, että malttaiskohan tällaista antaa joskus eteenpäinkin...

6 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Ompa hieno! Tälle taisi jo olla ottaja, mutta jos sulle jäi hermoromahduskuosia jäljelle, niin tee mulle tämmönen! Tai joku muukin kiva kuosi kyllä käy. :)

LeenaK kirjoitti...

Kyllä toinen verho jäi vielä käyttämättä, joten jos tällaisen tahdot, niin onnistuu. Haluatko värit noin, vai päinvastoin? Ettei mee uniikkius. ;)

Prusiluska kirjoitti...

Upea kassi! Ja laukkuja ja kenkiä ei naisella voi koskaan olla liikaa.

LeenaK kirjoitti...

Ei voikaan! :) Hei, oiskohan jossain joku ompeluohje kivoille kesäkengille... ;)

Veera kirjoitti...

Hetkinen, eli tuossa on pääosin mustalla pohjalla valkoisia palloja? No tee vaikka päinvastoin, ei väliä mulle. :) Ja voin siis maksaakin tästä jotain...

LeenaK kirjoitti...

Juu, tuossa on ulkopuoli valkopalloinen mustalla pohjalla (paitsi yläosan reunus toisinpäin) ja sisäpuoli mustia palloja valkoisella pohjalla (paitsi tasku toisinpäin).

Ostin kyllä just eilen Polkasta aika kivoja kesäkankaitakin... :)