lauantai 7. huhtikuuta 2012

Anopin armas

Jo aiemmin esittelin sukulaiselle neulomaani bolerotyyppistä yläosaa, mutten vielä kenenkään yllä. Anopin viiskymppisiä juhlittiin jo reilu kuukausi sitten, mutta kun menin unohtamaan oman kamerani kotiin, en saanut itse kuvia tilaisuudesta lainkaan. Vasta nyt muistin pyytää kuvat toiselta kuvaajalta, joten tässä esittelyssä lahjamme:
Lanka: Puro Batik
Puikot: pyöröt kokoa x

Solki: Kalevala Lumikukka
Ihan pelkkä oma käsityö ei pakettiin kääriytynyt, vaan jollakin se bolero pitää saada päälläkin pysymään. Tähän tarkoitukseen valikoitui Kalevala Korun Lumikukka-solki. Saatavana on myös muita koruja samasta sarjasta. Tietysti solkea voi käyttää myös muussa yhteydessä kuin tämän vaatteen kanssa.

Saaja oli lahjaansa tyytyväinen ja moni paikalla olleista juhlavieraista kuului kovasti neuletta kehuvan juuri oikean väriseksikin. Jess! :)

Loppuun vielä teaseri omasta keskeneräisestä neuleesta. Syysneuletta pukkaa porkkanan väreissä ja kyllä se jotenkin etenee...
Utuisissa tunnelmissa...

4 kommenttia:

Veera kirjoitti...

On kyllä ihan Karitan värinen tuo neule! Sopii juhlakostyymiinkin hyvin. :)

LeenaK kirjoitti...

Se olikin tosi hauskaa, että sattui olemaan sellainen juhlapuku, johon jakku passasi. :)

Emilia kirjoitti...

Onpa tosi kivan näköinen neule tulossa! Onko ohje siun oma, vai jostain lehdestä/netistä saatavilla? Mun Polut on vielä täysin koskemattomina odottamassa :)

LeenaK kirjoitti...

Emilia, tuo Puro-paita löytyy Ullaneuleen arkistosta ylösalaisin-raglan tai ylösalaisinneuleen nimellä. Anopin bolero on Garn Studion ohjeella, mutta nyt just ei oo sitä linkkiä antaa. Täytyykin kaivella ohje ja lisätä tuohon tekstiin. ;)