perjantai 13. heinäkuuta 2012

Mökkeilyä

Tulimme viettämään kolmosemme nelivuotissynttäreitä (part one) siskoni perheen mökille. Varauduimme varsin sateiseen päivään, mutta nyt kolme vanhinta lasta ja miehet polskivat tuolla järvessä jo toista tuntia putkeen. Alla on makoisa ruoka ja tietysti synttäriherkut marenki- ja mutakakkuineen.

Itse jäin ylös mökkiin vahtimaan nuorimmaista, jonka nukutin päiväunille klo 19. Viisasta. Todennäköisesti olemme kyllä tällä reissulla sen verran myöhään jäämättä kuitenkaan yöksi, että on ihan hyvä, että yöunille käyminen saa lisäaikaa.
Aurinko paistaa ulkona, mutta minä istun siis mökissä vahtimassa, ettei nuorimmainen putoa sohvalta. Neulon samalla varsin talvista neuletta, jonka olen päättänyt saada valmiiksi ennen olympialaisten alkua. Ilmoittauduin nimittäin jälleen Ravelympicsiin ja tiimiin Stashdown. Tarkoitus on siis olympialaisten ajan kuluttaa varastoaan Ravelympicsin kisakategorioihin sopivilla töillä. Vielä kategorioita ei ole julkaistu, mutta kuulemma talviolympialaisten aikaista meininkiä on tiedossa.

Omat suunnitelmat ovat vielä auki, mutta onpa noihin kisoihinkin vielä runsas viikko aikaa. Jotain pientä ja nopeaa taidan ottaa seuraavaksi puikoille, kun tuntuu, että viime aikoina kaikki työt ovat melkein päässeet ufoutumaan.

Jasså! Nyt kävi käsky siirtyä naisten rantaan pulikoimaan, joten sinne käy minunkin tieni. Leppoisaa kesäiltaa kaikille!

Ei kommentteja: