keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Taas uusi vuosi!

Hyvät ystävät,

Tänään on koittanut se päivä, kun Katon Kontti täyttää viisi vuotta. Onneksi olkoon!

Viisivuotisjuhlan kunniaksi julkistan uuden logon tapaisen, joka siirtyy vanhan koppakuvion tilalle tuonne blogin sivupalkkiin. Ehkä tämä (tai jokin sen tulevista muunnoksista) nähdään joskus myös muissa yhteyksissä, kuka tietää.


Lisäksi uuden vuoden ja uuden blogivuoden kunniaksi yritän aktivoitua kotimaisessa Lankurissakin. Jos saisi vaikka lankavarastonikin listattua.Kiitos kaikille tähänastisille blogin lukijoille ja kommentoijille. Muistathan, että voit liittyä blogin lukijoihin sivupalkin linkistä. Olisi aika kiva teitää, kuinka paljon teitä on. Ja ehkä joskus saan aikaan taas jotakin arvonnan tapaistakin...

4 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Hieno uusi logo!

Kiva nähdä muidenkin tekemiä Tyynejä.

Neulokasta uutta vuotta!

TiiQ kirjoitti...

Moi Leena, jos haluat mukaan samaan varastoneulontaKALiin kuin minä, liity Ravelryssa (www.ravelry.com) Kahelit-keskusteluryhmään, jossa on keskusteluketju varastolankaneulonnalle. Minä laitan myös omiin Rav-projekteihini varastoneulonta-tagin. Raportoin tosin varastoneulontani myös blogissani, mutta alkuperäinen KAL on siis Ravelryssa.

Taija K kirjoitti...

Vastasinkin aakkoshaastetta koskevaan kysymykseesi jo omassa kommenttilootassani, mutta laitanpa tännekin varulta: siis juu, aakkoshaaste on Kaheleiden juttuja. Sinne vaan mukaan neulomaan "kirjaimia" alusta lähtien tai mistä lähtien tahdot. Kaheleissa kun ei niitä sääntöjä niin noudatella ;)

LeenaK kirjoitti...

Kiitos molemmille, nyt olen mukana kaheloimassa ja katsotaan, miten homma etenee. Ensimmäinen varastoneulontakal-tägätty projekti on käynnissä ja hyvällä alulla. ;)

Aakkosiin palaan tuonnempana.