maanantai 10. maaliskuuta 2008

Hamsterikuukausi kunnialla ohitettu

Helmikuun valmiiden töiden sato jäi aika ankeaksi: yksi Lyra-hilkka 122 g. Mutta sitäkin suurempi oli se ostamatta jätetyn langan määrä. Tietenkin juuri helmikuussa törmäsin siellä sun täällä upeisiin alennuksiin (lähinnä Novita-hyllyillä), mutta sain kuin sainkin pidettyä näppini erossa. Lisäksi ajatusmaailmaan tuo ostamatta jättäminen pinttyi sen verran hyvin, ettei vieläkään tee sellaisia heräteostoksia kuin aiemmin. Ensin meinaan, mutta sitten ajattelen, että jos niistä vanhoista ensin tekisi jotain...

Siskon säärystimistä tulikin kämmekkäät. Eilen valmistuivat, mutta kuvien puutteessa raportoin niistä tuonnempana.

Tässä vielä pari kuvaa hilkasta:

7 kommenttia:

Veera kirjoitti...

MITÄ onko sulla otsatukka?! Vai näenkö näkyjä??

Kämmekkäät on ollut tosi kätevät, käytän niitä koulussa kun meinaa näpit jäätyä ja töissä kun teen juttuja koneella, siinäkin kun meinaa näpit jäätyä.

En oo saanu kuvaa otettua...

Leena Katto kirjoitti...

Et näe näkyjä. :) Mulla on huono, mutta ilmainen kotiparturi (= minä itte). Siitä vaan ei aina tiedä, mitä se saa päähänsä. Nyt lähti ekaks takatukka, sitten etutukka.

Kiva kuulla, että kämmekkäistä on ollut hyötyä. Aattelin, että tuliko tehtyä sutta ja sekundaa kaapin perälle. ;)

Veera kirjoitti...

lähtikö kovastikin takatukkaa? koitin äsken lähettää sulle kännykällä kuvaa kämmekkäistä, mutta se ei onnistunut... yritän joskus uudestaan.

Leena Katto kirjoitti...

About 15 senttiähän tuota lähti. Ylttää silti vielä olan yli. Tai ali. :)

Jään odottamaan kuvaa. Voinhan mäkin sen koittaa napata sitten, kun tuun käymään. Tai tuutteko huomenna Ärvyydiin?

Marika: kirjoitti...

Siis häh? Onko sulla otsis? Koska leikkasit? Enkö muka ole huomannut töissä? postaus näyttäis olleen jo 10. maaliskuuta...koskas mä jäinkään lomalle???

nimim. sokea?? ja hämmentynyt :)

Leena Katto kirjoitti...

Nej, nej! Et sä oo sokea. Postaus on kyllä tehty aiemmin, mutta kuvat lisätty vasta kuluneella viikolla, eli sun lomas aikana. :) Tuo oli ihan sellainen päähänpisto (saksilla) ja vasta nyt alan olla asian kanssa jotenkin sinut...

MysteryKnitter kirjoitti...

Hieno on hilkka!