perjantai 1. helmikuuta 2008

Helmikuu alkoi – varastot vähemmäksi

Lankahamsterikuukausi pyörähti käyntiin. Virittäydyin eilen tunnelmaan tekemällä viimeiset lailliset hankinnat. Totesin nimittäin, että varastoista ei löydy riittävästi sopivan värisiä lankoja tiettyihin tilattuihin projekteihin. Niin että varastot ovat nyt sitten kasvaneet yhteensä 1300 grammalla. Vaikka hankinta oli päiväyksen mukaan laillinen, eikä virallisesti retkahdus, tuntuu silti, että laihdutuskuukauden idea koki kolauksen. Eikös ajatuksena ollut laihduttaa niistä olemassaolevista varastoista...? :)

Tekemisen puutetta ei tälle kuukaudelle siis ole. Tilauksia ovat tehneet ainakin isäntä (sukat ja lapaset, villapaita jää tuonnemmas), sisko (säärystimet ja baskeri) ja esikoinen (vaaleanpunainen lippis, jossa on Novita Goldilla kirjailtu kruunu, sekä kesähattu, joka ylettää vain "tähän asti"). Kuopuskin totesi, että mäkin haluun, mutta vielä jäi vähän epäselväksi, että mitä.

Tämä ilta saattaa mennä vähän harakoille, kun ollaan menossa aktiivikyläilemään. Tarkoitus on pitää musisointi-iltamat, joissa lapsille esitellään talouksista löytyviä soittimia. Niitähän piisaa... ;)

Pariisin reissulle ajattelin ottaa koneeseen jonkun projektin joka etenee näppärästi muovisilla pyöröillä. Jääkööt metalliset välineet ruumaan. Tai sitten otan ainoastaan tuon yhden projektin mukaan, kun tuskinpa sitä vapaa-aikaa perillä ihan ylenmäärin on.

2 kommenttia:

Veera kirjoitti...

Mites mun särtsät jaksaa? :) En oo vieläkään saanut sulle niitä kuvia aikaiseksi...riittääkö tosiaan kännykällä napatut ja lähetetyt?

Leena Katto kirjoitti...

Vallan mainiosti riittää. Joskus sitten paremmat, kun joutaa. :) Tietty, jos huippukameralla saat otettua samalla vaivalla, niin nekin passaa.

Särtsyt on vaiheessa. Yksi palmikonkierto vasta. Jäi vähän jäihin, kun reissussa ei paljoa kerennyt tikuttelemaan, eikä noilla metallisilla kilkuttimilla ollut asiaa koneeseen. Eikä hotellissakaan ollut liiemin aikaa istuskella.

Mut älä huoli. Kyllä ne tässä joskus valmistuu. Toivottavasti ens talveks viimeistään. ;D