maanantai 9. huhtikuuta 2007

Salaisuus paljastui

Elossa jälleen. Edellisessä viestissä mainittu mahatauti kävi tietenkin kaikki perheenjäsenet läpi, mutta nyt keikautin itseni koneelle pitkästä aikaa.

Kiirastorstaina sain ihanan yllätyksen postissa, nimittäin salaisen sukkapaketin. Salaiseksi sukankutojakseni paljastui Leena-kaima, nimittäin Famu.

Paketin sisältö oli sanalla sanoen ihana: valkoisesta Regia Silk -langasta neulotut palmikkosukat, jotka ovat niin pehmoiset, ettei edes tiedä sukkia pitävänsä. Koko oli tismalleen oikea ja olen jo ahkerasti lämmittänyt varpaitani iltaisin ja öisin näillä ihanuuksilla! Puhtaanvalkoista pintaa en viitsi lähteä sotkemaan muussa käytössä. :)

Paketti sisälsi lisäksi valkoisia suklaanappeja (nam!), Famun käyntikortin sekä keväisen postikortin, jonka teksti lämmitti sydäntäni erityisesti tämän tautijakson jälkeen: "Pääsiäisiloa, siunausta ja voimia jokaiseen päivääsi toivottelee sinulle salainen sukankutojasi."

Kiitoksia ystäväni ja siunausta myös sinun pääsiäisen jälkeiseen aikaasi!

2 kommenttia:

leena kirjoitti...

Heippa!
Voi kiitoksia ihanasta "sukkapostista". Todella upeat sukat! Ja kissat tykkäsivät hiirestä, varsinkin Manu, 4kk. Se kehitteli uuden leikin, se piilottaa hiiren jonnekin vaikeaan paikkaan ja sitten se katsoo surkeana kunnes joku etsii hiiren tai konttaa hakemaan sen sängyn alta. Se on Manusta hauskaa!
Aivan ihanan kortinkin olit tehnyt. Tykkäsin kovasti sekä jääkaappimagneetista.
Kiitos, kiitos!
terveisin Leena, kaimasi

Leena Katto kirjoitti...

Hienoa, että paketti tuli perille! Pelkäsin, että on liian paksu normipostiin.

Manuhan on varsin huomaavainen, kun ottaa muutkin leikkiin. :) Pääsee seiskaveikka kunnon testiin kissojen kynsissä...