tiistai 24. huhtikuuta 2007

Håppsan!

Uudet tuulet tosiaankin puhaltavat. Tein blogilleni painikkeen ja huomasin, että alun perinkin väliaikaiseksi tarkoitettu teema ei sopinut kuvioon enää senkään vähää. Älä siis hämmenny ja luule joutuneesi vieraalle sivulle. Tuttu ja turvallinen(?) Katon kontti tämä kuitenkin on.

Jos olet aktiivikävijä, niin tuon nappulan saat linkitettyä osoitteesta:
http://farm1.static.flickr.com/215/471142470_0f04853d1b_m.jpg . Niin ja saa sen blogiinsa/sivuillensa lisätä muutenkin. :)

2 kommenttia:

famu kirjoitti...

Pojan pojat,4- ja 6-vuotiaat,ovat mummulassa vappuvisiitillä ja se tarkoittaa sitä,että mummulla ei ole juurikaan aikaa istua koneen ääressä.Senverran kuitenkin,että voin pistäytyä uuden ulkoasun saaneessa blogissasi toivottelemassa iloista Vappua Sinulle ja perheellesi.-Meillä sataa lunta ja asteita on +2.-Myssyviikoille lähdin minäkin mukaan.Ja baijerilaissukkiin (B-KAL)joiden neulominen on ollutkin tähän saakka aloittamista ja purkamista vuorotellen.

famu kirjoitti...

Kiitos käynnistäsi! En tiedä huoimasitko,mutta sivullani on Sinun uusi upea nappisi.Vein sen jo edellisellä käynnillä täältä.-Niin se on palmikoiden kuin muidenkin uusien asioiden kanssa neulomisessa,että yrityksen ja erehdyksen kautta...Baijerilaissukat koen kyllä aika haasteellisiksi.