perjantai 7. joulukuuta 2012

Hengästyttää

Nyt kyllä hieman nolottaa. Edellisestä päivityksestä on siis jo likipitäin kaksi kuukautta aikaa! Elämä tuntuu olevan nykyään vain hiukan liian hengästyttävää tahdiltaan, enkä  muutenkaan enää kovin usein käytä nettiä tietokoneen avulla. Puhelimellakin voi toki blogata, mutta kun saisi vielä kuvat järkkäriltä puhelimeen, helpottuisi homma huomattavasti.

Se aiemmin tekemäni prinsessapyjama pääsi sitten lopulta kuitenkin tyttären käyttöön. Ikävä kyllä tyynynliina, josta se oli tehty, oli kovin hapertunut ja ensimmäisessä pesussa miehusta oli riekaleina. Onneksi tuo ei ollut kovin monimutkainen (kun vaan tekee kerralla oikein!), joten voinen tehdä tytölle uuden.

Kangaskaapissani pitkään pyörinyt puut ja pilvet -trikoo vaivasi  minua pitkään. Kuosi oli sellainen, että olisin halunnut siitä jotain itselleni, mutta teepä aikuiselle jotain (muuta kuin pipo) 52-58cm x 70cm kokoisesta palasta. Niinpä mallailin T-paidan kaavan siihen päälle ja surautin paidan 2-vuotiaalle, jolle ruskea väri muuten sopii erityisen hyvin. Kaveriksi paita sai leggingsit ruskeasta velourista.


Pikku mannekiini oli hyvin ylpeä uusista vaatteistaan.


Ja etenkin oli hienoa, kun vaatteissa oli "melkki!". Siinä lukee tytön mielestä tietysti Katinkontti...


Olen siis viimein saanut nämä merkit käyttöön. Merkitse.fi:tä en voi kyllä suositella kenellekään. Toimituksessa kesti useita kuukausia ja naurettavinta oli, että yritys syytti viipymisestä "tietoliikennevirhettä", jonka vuoksi tilaukseni ei ollut mennyt perille. Kumma kyllä sain siitä normaalisti tilausvahvistuksen. Laskun mukana tuli sitten tiedote vielä tätä virhettä koskien. Kyse oli normaalista palvelinpäivityksestä, joka tapahtui keskellä yötä, eivätkä sellaiset yleensä haittaa toimintaa mitenkään. Kaiken lisäksi tuon päivityksen päiväys oli noin kahta kuukautta myöhemmin kuin minun merkkieni olisi pitänyt olla jo perillä. Pöh.

Tämän ruskean asukokonaisuuden jälkeen olen saanut jotain suurta myös aikaan. Nimittäin hupparin miehelle. Siitä vain ei ole yhtään kuvaa, eikä mies ole nyt kotona, joten sen esittelen myöhemmin. Toivottavasti en kovin paljon myöhemmin. Myös neljä tonttulakkia olen surauttanut, mutta niistäkään ei ole tähän hätään kuvia. Kivoja tuli silti. Muuten aika onkin mennyt töitä tehdessä, kaavoja piirtäessä, yksiä lapasia neuloessa ja suunniteleessa kaikenlaista. Jotenkin sellainen toimeen tarttumattomuus on vaivannut, mutta ehkä se vielä tästä.

Pirtsakkaa pakkasviikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

pikkupippuri kirjoitti...

Aivan ihana asu. Tuo paidan kangas on niin ihanaa.

PetraRos kirjoitti...

Hieno setti,tuo paidan kangas on jotensakkin ihanan retromainen :)