keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Kevättä kohti!

Maaliskuu tulla mollahti ja samalla alkoi virallinen kevät. Sen oli selvästi huomannut myös luonto, koska ensimmäisenä maaliskuun aamuna heräsin linnunlauluun! Uskomatona. Titityytintit visertävät nytkin tuolla ulkona täyttä häkää, vaikka oikeasti vielä on ihan talvi. Aamulla mittari näytti -20 astetta. Ensi viikolle ovat tainneet luvata taas lämpimämpää.

Kevään tullessa sitä alkaa kaivata kaikkea kevyempää ja hempeämpää. Puikoilla on kuitenkin nyt Porkkanaa. Nimittäin Novitan Polkua Porkkanan värissä. Kevyttä se on, muttei niinkään hempeää. Pidän kuitenkin sen sävystä ja uskon paidasta tulevan lempparini. Siis sikäli, mikäli se sattuu minulle joskus vielä istumaan.

Viikonloppuna juhlittiin pyöreitä täyttävää anoppia ja hän sai meiltä edellisessä postauksessa esitellyn mytyn. Mannekiinikuvat ovat kuitenkin yhä vanhempieni kamerassa (unohdin omani kotiin!!), joten boleron esittelyä saatte odottaa seuraavaan postaukseen.

Kevättä kohti vie myös vuoden ensimmäinen Ulla, teemanaan valo. En ihan vielä ole päättänyt, mikä ohje saa oman suosikkiääneni, mutta olen taipuvainen ihastelemaan Emma Karvosen suunnittelemia Neidonkyynel-lapasia. Ihan suotta eivät tainneet kansikuvaan päätyä.

Kardemumman talosta bongasin arvonnan. Kardemumma kutoo aivan valloittavia kirjoneuleita ja monenmoista muuta hurrrrjalla vauhdilla vieläpä, joten blogi on kurkkaamisen arvoinen. Arvonnassakin on voittajan saatavilla kirjoneulelapaset. *vink, vink*

Muistathan, että KatonKontin lukijoihinkin saapi liittyä. Linkkinappula on tuolla sivupalkissa. Omaa blogia ei tarvitse olla, mutta jonkin valtakunnan tunnukset (Google, Twitter, Yahoo, AIM, Netlog, OpenID) pitää omistaa, jotta lukijaraatiin pystyy liittymään. Pidän myös jokaista kommenttia suuressa arvossaan, vaikka ihan aina en välttämättä muistakaan vastailla. Pyrin parantamaan tapani!

Nyt puikot taas suihkimaan, jotta jotain valmistakin tulisi vaihteeksi!

Ps. Tulipa kuvaton viesti... Ensi kerralla kuvallisempaa!

2 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Heippa,

Linkitin sut mun blogiin, toivottavasti ok? Mun/meidän blogi on täällä: http://janihanna.blogspot.com/

Hanna :)

LeenaK kirjoitti...

Ilman muuta se sopii! Ja kiitos linkistä, on kiva päästä lukemaan teidän kuulumisia. :)