keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Lapaset pinossa

Lapaskuu on tältä vuodelta kunniakkaasti ohi. Itse keskityin apuemoilemaan ja osittain siksi ja suurimmaksi osaksi muista syistä jäi saldoni melko pieneksi: 2 paria valmistui marraskuun aikana. Toiset esittelinkin jo tuossa alla, toiset ovat nämä kolmasluokkalaisen Ailit.

Parasta tässä lapaskuussa oli se, että into lapasten tekemiseen säilyi. Ei se totta vieköön ole niin haastavaa, miltä etukäteen tuntuu. Peukalokin sujuu leikiten, kun tekee intialaisen kiilan tai ei kiilaa ollenkaan.

Monta uutta mallia taas hoksasin muiden ihanista tuotoksista, mutta katsotaan, milloin niitä ehdin tekemään. Nyt on tekeillä – miltei valmiina – isännälle myssykkä. Kiva, kun tuli talvi!

4 kommenttia:

juuli kirjoitti...

Intialainen kiila? Enpä ole nenn kuullut? Mistä löytäisi siihen ohjeita?
Katselin alla olevia lapsiasi, ja kivoja olet tehnyt. Nyt niitä taas tarvitaan!

LeenaK kirjoitti...

Aikalailla tämän: http://idi-nna.vuodatus.net/blog/1585312 ohjeen mukaan olen kiilan tehnyt. Silmukkamäärät olivat vain pienemmät näissä viimeisimmissä. Tykkään itse tosi paljon tuosta. Istuukin jotenkin hyvin käteen. :)

Veera kirjoitti...

Anteeks nyt mutta kielipoliisin vikaa omaavana mua vähän pisti naurattamaan tuo pikkuinen kirjoitusvirhe ekassa kommentissa: "katselin alla olevia LAPSIASI ja kivoja olet tehnyt". :D Tottakai tajusin että kirjoittaja tarkoitti lapasia, mutta sopii tuo hyvin teidän lapsiinkin! Nyt niitä taas tarvitaan! ;)

LeenaK kirjoitti...

Joo, mä koitan jatkuvasti keksiä meidän lapsille uusia käyttötarkoituksia. Nyt en keksi yhtään! :O