perjantai 15. huhtikuuta 2011

Haaste ja jämäilyä

PikkuUnelmia-blogista bongasin haasteen, jonka tietysti otin vastaan.


Idea on sama kuin Facebookissakin kiertäneessä vastaavassa: viisi ensimmäistä kommentoinutta saa minulta jotain itse tekemääni tämän vuoden loppuun mennessä. Ei muuta kuin ilmoittautumaan! Ja vink, vink: PikkuUnelmissakin oli vielä vapaita "paikkoja". ;)

(FB:ssa viime vuonna ilmoittautuneet älkää huoliko. En ole unohtanut teitä. Tulette vielä saamaan myöhästyneet palkkionne!)

Jämäkuu on jo puolessa. Tavoitteeni kannalta näyttää hyvältä toistaiseksi.

Tämä päivä on vielä aikaa osallistua kilpailuun! Vain veikkaamalla jämäkasan painoa ko. postauksen kommentteihin olet mukana. Kukaan ei ole vielä arvannut tismalleen oikein, mutta liki on jo liipannut... ;)

Esittelen aikaansaannoksiani myöhemmin, nyt on tartuttava taas sorviin ja liityttävä lasten touhuihin.

Aurinkoista päivää jokaiselle!

4 kommenttia:

Veera kirjoitti...

no minä tahdon! mutta en lupaa pistää haastetta eteenpäin... ;)

joko sä pian julkaiset jämäveikkauksen voittajan?

Hanna kirjoitti...

Minäkin tahdon myös! En pysty kyllä laittaan haastetta eteenpäin, mutta täällä on aina kiva käydä ihailemassa mitä oot tehnyt!

Hanna :)

Pellervo kirjoitti...

Mukana! Ja laitan kiertoon jossain vaiheessa :)

Mammutti kirjoitti...

Hei!
Kyselit HHV-hullutuksesta. Tervetuloa mukaan vaan ja jokainenhan luo itselleen säännöt, joten puolestani saat säännöistäsi tehdä mieleisesi. Siihen HHV-esittelytekstin kommentteihin olisi kiva laittaa suorat linkit valmistuneisiin huiveihin. Lisään nimesi ja blogisi napin alle sivupalkkiini.