tiistai 23. helmikuuta 2010

Toivoton tapaus

Tänään sen tein. Lankesin. Kauankos tuosta inventaarion pyhästä lupauksesta onkaan? No onhan siitä kohta jo kuukausi! Aika pidättyväinen olen siis ollut.

Nyt oli Tokmannilla houkuttava tarjous ja ajelin naapurikuntaan asti ostoksille. Pussiin kertyi kuusi kerää Nalle Aloeveraa ja pari kerää hennon lilaa Woolia. Ajattelin, että kun tämä vauvakin tästä on tulossa ja kaikkea... Jos sen villa-asun saisi tehtyä ja kun on pelkkää valkoista Woolia, niin vähän mausteeksi lilaa. Sitten tuo Aloevera on kuulemma oikein mukavan tuntuista. Jos niitä sukkia ja lapasia... Noita mitäänhän ei siis saa tehtyä niistä kaikista keräsistä, joita tuolla laatikoissa jo majailee! Ehei.

Toivoton tapaus. Fiberholist.

Mutta vain tämän viikon loppuun! Ensi kuussa alkaa lankahamsterit! :)

Olympianeulekin on ihan pikkiriikkistä vaille valmis. Enää helman ompelu on vähän vaiheessa ja sitten olkaimet kiinni ja tadaa! Se on siinä! Vähän jo tapailen tanssiaskeleita ja harjoittelen hillitysti tuuletusta, koska tuo jos joku on jo ehtinyt ufoutua. Tosin vieläkin ufompia neulomuksia komerosta löytyy ja niillä ajattelin vielä joko osallistua olympialaisiin tai haalia säälipisteitä lankahamstereissa ensi kuussa. Katsotaan nyt. Ehkäpä tuo ikuisuusbolero joutaisi olympialaisten purkukisaan, koska se ei vain yksinkertaisesti sovi kenellekään? Säälittävän valmis se kyllä jo olisi, mutta entä sitten, jos sillä ei kuitenkaan tee mitään?

Päivitin Ravelryn jonoanikin. Ajattelin ottaa opetteluun Baktuksen ja osallistua myös Etiopian nuttukeräykseen. Baktus vaikuttaa helpolta ja käytännölliseltä ja samoin tuo nuttu. Ehkä sellaisen voisi tehdä myös omalle rimsremssalle? Tai vaikka kaikille? Sama malli, eri lopputulos. Puuvillalangasta sellainen olisi sopiva myös lämpöisemmällä kelillä.

Suunnitelmia on aina hyvä tehdä. Joskus voisi toteuttaakin...

2 kommenttia:

Pellervo kirjoitti...

Enpä näköjään ehtinyt osallistua lankahamstereihin, enkä edes pystykään. Huomisesta alkaen Lidlissä lankatarjouksia luvassa, sinne siis hop menen!

MysteryKnitter kirjoitti...

Sinä päätät. Mutta kyllähän sille babylle voisi jotain tehdä.