tiistai 12. kesäkuuta 2007

Myssysatoa ja blogikoira

Tässä vihdoin lupaamani kuva myssyviikkojen ainokaisestani. Virkattu myssy 3-vuotiaalle tyttöselle. Varsinainen merkintä on Myssyviikkojen blogissa.

Lapsi ei suostu pitämään myssyä. Ei vissiin ole kiva idea nuo nauhat kesähelteillä. Pitää tehdä niitä lisää. Lapsia siis. Jos joku vaikka suostuisi myssyä käyttämään.

Toinen juttu. On yleistä, että neuleblogeissa esiintyy myös kissa, virkanimikkeeltään blogikissa. Minulla ei ole kissaa, mutta nyt on koira. Pohdin, viitsiikö tuota blogikoiraksi laittaa, mutta pakkohan se on. Jo kaksi tai kolme kertaa Ikuisuusprojektini on uhannut joutua penikan raatelemaksi, joten onhan siitä blogissa mainittava. Sitä paitsi, jos ensi talvena on taas superhyperpaukkupakkaset, täytyyhän minun koiralle töppöset neuloa. Ja vaikka myssykin.

Tuo kukkamyssy ei taida lämmittää tarpeeksi.

4 kommenttia:

famu kirjoitti...

Onnea teille uudet koiran omistajat.Meilläkin oli koira,sheltti,siis kuin pieni collie,ilonamme kuusitoista vuotta.Muutama vuosi sitten jouduimme luovuttamaan Robin autuaammille asuinsijoille.-Hyvää kesää teille koko perheelle ja paljon iloisia hetkiä koiraystävän kanssa toivottelee famu.

famu kirjoitti...

Kesä pitää kiireisenä,kun Sinusta ei ole mitään kuulunut eikä näkynyt pitkään aikaan.Hyvää jatkoa kesälle.

Leena Katto kirjoitti...

Totta, kiirettä pitää. Puikkoihin en ole koskenut pitkään aikaan. Tänään alkaa loma, joten katsotaan käsitöitä sitten... :)

famu kirjoitti...

Poikkesin taas kurkkaamassa mitä Sinun kesääsi kuuluu."Inga brev,goda brev".-Aurinkoisia päiviä toivottelen.